Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

VerzekerVoordelig.nl

gedegen, scherp en snelPostbus 11
1610AA Bovenkarspel

Telefoon:

0228-511211

E-mail:

Website:

http://www.verzekervoordelig.nl

KvK:

37115809
Social Media

VerzekerVoordelig.nl heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


Laatst een nieuwe auto gekocht en verkeerd een bedrag overgeschreven naar VerzekerVoordelig.nl. Krijg op 18/3 een brief dat er nog 28 euro voldaan moet worden. Op dezelfde dag wordt er 30 euro afgeschreven. Ik ga er vanuit dat hiermee het bedrag voldaan is. Onderaan de brief staat dat je deze als niet verzonden kan beschouwen. Nu, 2 weken later, krijg ik een e-mail dat de auto per direkt is geschorst. Na telefonisch kontakt blijkt dat het 1ste bedrag voor de ene verzekering was en het 2de voor de andere. De e-mail lees ik in de middag. Dit betekent dat wij de hele dag onverzekerd hebben rondgereden en kans maken op een boete van 320 euro. Dit allemaal door slechte info. Advies: neem nooit een verzekering bij VerzekerVoordelig.nl !!!
door: W. Mark & C. Boot op 8/4/14


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.